Vi jobbar med de superduktiga floristerna på Atelier Fleur, Bloem, Bloom Away och Kaprifol.
Gemensamt för dem är att de i möjligaste mån skapar dekorationer och arrangemang utifrån säsongens blommor. Det gör att dekorationerna alltid blir unika, men också att blommorna kan växa så hållbart som möjligt och att vi tar vara på årstidens förutsättningar på bästa sätt.

Atelier Fleur
Telefon: 072-443 41 10,
e-post: kontakt@atelierfleur.se

Bloem
Telefon: 08-38 53 63,
e-post: order@bloem.se 

Stockholm Slow Flowers
Telefon: 073 7596681
e-post: hej@stockholmslowflowers.se  stockholmslowflowers.se

Hör av er till oss så kan vi berätta vem av våra florister som har hand om den begravning som du vill beställa blommor till.

 

De vackraste dekorationerna tycker vi skapas när du som anhörig beskriver personen som dött, hur levde han eller hon, vad var viktigt, fanns det någon favoritblomma och färg? Passar en vildare eller mer stram dekoration personen vi tar farväl av?

Utifrån era berättelser och önskemål låter vi floristerna skapa vidare med sin kunskap och hitta dekorationen som passar just er.

Blommor och växtlighet har i alla tider betytt mycket för oss människor, som den näringskälla naturens växtlighet är, men också med den enorma skönhet den ger oss. De finns där som en del av livet och många av oss har minnen och känslor kopplade till just blommor och deras doft. Kanske blir blommorna än mer viktiga i samband med avsked. Som de vackra skapelser de är, påminner de oss samtidigt om förgängligheten och naturens kretslopp. Blommornas närvaro vid en ceremoni kan också få visa och stärka bandet till den du tar avsked av i form av färg och val av favoritblommor.