Livesändning och filmning

av annfia
Filmning och livesändning

Ibland har inte alla möjlighet att delta på plats på begravningen. Då kan livesändning vara ett bra alternativ. Vi filmar då begravningen och sänder den via internet så att den går att följa i realtid i en webbläsare. De som önskar delta når sändningen via en länk, länken distribueras enklast till deltagarna via er anhöriga. Vi samarbetar med rutinerade och skickliga filmare med stor erfarenhet av att filma begravningar. Filminspelningen kan ske på olika sätt, nedan har vi sammanställt tre olika paket. Hör av er till oss om ni har frågor.

Enkel

Vi försöker göra en så bra bild- och ljudupptagning som möjligt utifrån lokalens förutsättningar och dess internetuppkoppling. Filmning och streaming från Iphone. Fokus på helbild i ceremonilokalen. Sändningen nås via en länk och följs via din webbläsare. Länk skickas i förväg. Inspelningen kan levereras digitalt i efterhand om så önskas.
Pris 4 500 kronor.

Mellan

Filmning och streaming med en proffessionell kamera med hög kvalitet på ljud och bild. Fokus på helbild i ceremonilokalen. Om så önskas kan vi lägga in bildspel med personliga bilder under sändningen, det kan vara särskilt fint att visa när musik spelas. Sändningen nås via en länk och följs via din webbläsare. Länk skickas i förväg. Inspelningen kan levereras digitalt i efterhand om så önskas.
Pris: 7 500 kronor.

Avancerad

Filmning och streaming med flera kameror, professionell kvalitet på ljud och bild. Det blir som en TV-sändning. Flera fokus: helbilder i ceremonilokalen varvas med närbilder på kistan/urnan, officiant, solister, blommor och exteriörer. Om så önskas kan vi lägga in bildspel med personliga bilder under sändningen, det kan vara särskilt fint att visa när musik spelas. Sändningen nås via en länk och följs via din webbläsare. Länk skickas i förväg. Inspelningen kan levereras digitalt i efterhand om så önskas.
Pris: 12 500 kronor.

Observera att vi alltid är beroende av bra internetuppkoppling för att kunna sända live.
På vissa ceremoniplatser är uppkopplingen svag och då kan sändningen påverkas.