Tackkort och minnesalbum

av annfia

Minnesalbum

Efter begravningsceremonin kan ibland en lättnadskänsla infinna sig men man kan även drabbas av en känsla av tomhet. Före begravningen håller man sig ofta sysselsatt med planering, pappersarbete, kontakt med anhöriga och så vidare.

Vi sammanställer minnesalbum för alla de begravningar som vi anordnar. Det skickar vi till er anhöriga både digitalt och på papper. Att ha bilder, blomhälsningar, annonser och annat minnesvärt från begravningen samlat i ett album har varit väldigt uppskattat.

Under begravningens alla delar är det mycket för en närstående ta in och man kanske bara minns delar och fragment. Då kan minnesalbumet bli extra värdefullt för att få minnet att klarna. Det kan även vara fint att dela minnesalbumets innehåll med de anhöriga som inte kunde delta på begravningen.

Tackkort

Efter begravningen vill man ofta visa sin tacksamhet till de som har ställt upp för er närstående och de som har skänkt blommor eller gåvor. Det kan man göra genom att skicka tackkort till dem, antingen tryckta tackkort via post eller digitala tackkort som kan mejlas eller delas via sociala medier.

Sofia är utbildad grafisk formgivare och hon kan skräddarsy trycksaker och digitala dokument i samband med er begravning. Hon letar upp passande bilder, mönster, symboler och typografi som speglar den person som har lämnat er. Vill ni ha tackkort på papper så låter vi dem antingen tryckas på tryckeri eller så skriver vi ut dem på fint papper här på byrån, det beror hur stort antalet är.