Vita brevet

Att skriva ner hur man vill ha det när man dör, medan man lever, underlättar för alla.

Det kan kännas konstigt och väldigt fjärran att fundera på det som ska hända i samband med att man dör. Det är ju inget man vill tänka på. Ändå är det ett faktum att det någon gång kommer att ske. Att beröra ämnet och samtala om det där svåra kan göra oss mycket gott när vi lever. Att samtala och sätta ord på det svåra lär oss också att avdramatisera ämnet litegrann.  

Att prata om döden kan ofta ge oss andra perspektiv och faktiskt lära oss värdesätta det vi har lite mer.
Kanske har du pratat med dina närmaste om hur du vill ha det den dagen du dör, vad som är viktigt och inte viktigt för dig. För att vara säker på att du når fram med det du vill så är det bra att skriva ner sina tankar.

Det behöver inte vara mycket, men det du skriver ner kan göra stor skillnad och underlätta för dina efterlevande när många beslut ska tas i en svår tid.  Vår tjänst Vita brevet är ett dokument som hjälper dig att fylla i praktiska önskemål rörande begravning, ceremoni och minnesstund. Vill du att ceremonin ska ske på en viss plats? Kanske vill du ha en ljus fest, kanske finns det någon speciell musik som du vill ska spelas.

Hör av dig om du vill gå igenom ditt Vita brev med oss.